MEDEWERKER LUNCHROOM – FULLTIME – EINDHOVEN

MEDEWERKER LUNCHROOM – FULLTIME – EINDHOVEN

Sissy-Boy Daily is een lunchroom waar je terecht kan voor een lekkere cappuccino met een stuk taart, een verse croissant of een lekkere lunch. We maken alle ingrediënten voor onze lunchgerechten zelf en bereiden dagelijks verse soepen en quiches. Onze producten zijn waar mogelijk biologisch.

WIE ZOEKEN WIJ

Zoek je een leuke (bij)baan en heb je affiniteit met het bereiden van kleine gerechten, zetten van goede koffie’s en het bedienen van gasten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het is gewenst dat je recente ervaring in de horeca hebt, een goede beheersing van de Engelse taal en in het weekend beschikbaar bent. Enthousiasme, passie, spontaniteit en nauwkeurigheid zijn eigenschappen die wij zoeken in onze medewerkers.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Stuur dan je sollicitatie via de knop ‘Solliciteer nu’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *